Pronađite i čitajte hiljade besplatnih knjiga

Portal mybookmachine.net ne čuva knjige, ali čuva linkove ka brojnim knjigama. I vi možete kreirati svoj nalog i čuvati linkove ka knjigama bez obzira da li ste korisnike MBM Editora

Korišćenje internacionalnog portala MyBookMachine.NET

MYBOOKMACHINE.NET nudi hiljade linkova ka knjigama mnogobrojnih autora koji su svoje radove podelili sa celim svetom.

Pretraživanje knjiga

Pre nego što kliknete na link knjige, izaberite pravu na osnovu imena autora (Author), izdavača (Publisher), opisa (Description), ključnih reči (Keywords), i jezika (Language). Ako vam je i dalje teško pronaći odgovarajuću, možete koristiti i alate za filtriranje, grupisanje i pretraživanje. Da skratimo, jako je lako pronaći knjigu bez obzira što je među hiljadama knjiga.

Ako niste prijavljen korisnik, onda možete čitati knjge vezane sa upusvima za korišćenje naših knjiga, kao i preporučene knjige od strane autora programa i administratora portala.

Otvaranje korisničkog naloga

Korisnički nalog možete uneti besplatno. Obavezno je naravno da unesete korisničko ime i lozinku, ali vas molim da radi poznavanja naših korisnika, unesete i vašu adresu, ili ako ništa drugo mesto i državu.

Korišćenje vašeg korisničkog naloga

Ako otvorite vaš BESPLATNI korisnički nalog na MYBOOKMACHINE.NET sajtu, moći ćete čitati sve knjige koje su slobodne za korišćenje. Isto tako možete napraviti svoju ličnu biblioteku sa linkovima ka drugim knjigama. U vašu biblioteku možete uneti linkove i ka vašim knjigama, ali to nije obavezno.

Korišćenje pomenutog portala najbolje možete shvatiti gledanjem ovog videa.

Media