MBM u obrazovanju

Da li želite da vam predavanja budu jedinstvena, dinamična i interesantna?

MyBookMachine je odgovor za te potrebe i može vam pomoći u implementaciji! 

Bez obzira da li radite sami ili zajedno sa svojim učenicima, sa MyBookMachine možete kreirati žive digitalne knjige, nastavne materijale, radne sveske ili elektronske brošure: od interaktivnih učeničkih vežbanki, multimedijalni školskog godišnjaka, knjige samo za vašu upotrebu, studentski radovi, dinamične prezentacije ili elektronske lekcije .

Ovaj alat će pojednostaviti predavanja i vaš školski život: možete kreirati sopstvene interaktivne knjige sa tematskim slikovnim i video ilustracijama, ubaciti sve vrste datoteka (Office dokumente, kao i PDF ili druge formate), ugrađene (embed) sajtove na pojedinim stranicama, interaktivne stranice za učenike i još puno toga. Sve će to uvećati radost učenja - a vaše prezentacije će se svideti i vašim učenicima i vašim kolegama!

Sada možete veoma lako i brzo kreirati kompleksne sadržaje koji će povećati pažnju publike i ohrabriti slušaoce ili čitaoce da vam se pridruže i još više poboljšaju rezultate učenja.

Svi vaši ugrađeni sadržaji lako mogu biti povezani sa akcijama

Šta to znači?

Upitajte se:
"Šta želim da čitalac dobije klikom na neku ilustraciju? Da li će to biti privatni video ili link ka YouTube videu, Word dokumentu, web stranici, Excel tabeli, PDF dokumentu ili će možda započeti vežbu u Master Toolu ili GeoGebri?" Kada se odlučite, jednostavno dodelite akciju na samu ilustraciju.

MyBookMachine je najbolji način za dobar početak. Zašto da ne testirate program i pročitate nekoliko naših besplatnih knjiga.