Zašto je ovaj program prvi izbor za mnoge organizacije, naročito prosvetne

Program je tokom 2015. godine dobio priznanja gotovo jednom mesečno. Od najboljeg obrazovonog alata na najećem evropskom obrazovnom sajmu, preko pečata kvaliteta evropskih pedagoških i informatičkih društava, pa sve do izbora u najpotrebnije programe u školama po mišljenju Intela koji je program ubacio u svoj Intel Educational Resource kit.

Nagrade i priznanja

Nagrade i priznanja (4)

Ovo su za sada najvažnija priznanja koje je dobio MyBookMachine projekat

 

My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka

Intel je naš program ubacio u svoj Intel Educational Resources kit za sve učenike nemačkih škola. U ovom paketu nalazi se samo 7 (sedam) aplikacija namenjenih svim nemačkim školama

erasmus2014

Evropsko društvo za obrazovanje i komunikaciju (The European Society for Education and Communication - ESEC) i Nagrade Euromedia (The EuroMedia Awards) pozdravljaju proizvodnju medija koja promovišu evropsko društvo i evropske vrednosti.

The Comenius-EduMedia-Award je počasna nagrada koju dodeljuje GPI - naučno društvo za multimediju, obrazovne tehnologije i didaktičke medije. Za nju mogu konkurisati programi iz svih evropskih država, a samo nekoliko može da ih dobije. Mi smo konkurisali i dobili još jedan Pečat kvaliteta.