Editor ima brojne, skoro neograničene mogućnosti

Pogledajte video prikaze, pročitajte brojne tekstove i virtuelne knjige napravljene sa ovim istim programom.

Video uputstva

Video uputstva (6)

Na ovim stranicama videćete kako smo koristili Editor i sve vrste Playera. Ako su neke knjige urađene na nekom drugom jeziku, ili je čak i programski interfejs na nekom drugom jeziku, onda možete pročitati prevod (podnatpis) u dnu ekrana. Ako vam prevod nije uključen, potrudite se da pronađete odgovarajuću opciju u donjem denosm uglu youtube ekrana...

Children categories

Korak po korak

Korak po korak (12)

Naučite pravljenje knjige iz naše grupe filmova u sekciji KORAK PO KORAK (molimo pogledate filmove po redu, od 1 do 12)

Sve naše aktivnosti na kreiranju jedne nemačke knjige pokazaće lakoću rada u programu (pa čak i bez obzira što smo je napravili koristeći nagrađenu nemačku verziju programa). Pre svakog filma pročitajte objašnjenje šta će se raditi u snimljenom primeru.

Knjigu kreiranu ovom grupom uputstava pogledajte na http://mybookmachine-online.de/live/?book=/dl/TlnSwi4iOuCXT

View items...

Svi objekti na MBM stranicama popunjavaju predviđenu veličinu određenu šablonom stranice.

Tako ramovi za slike ili filmove najčešće zauzimaju 50% visine i 100% širine stranice. Promenom veličine stranice, i oni reaguju promenom svoje veličine.

I tekstovi stoje u odgovarajućim ramovima koji se šire ili skupljaju. Međutim, za razliku od slike ili videa koji se povećavaju ili smanjuju, tekst bez obzira što se isto tako širi ili skuplja, unutar sebe, odnosno rama, ne menja veličinu svojih slova.

 

Ovaj kratak film pokazuje rad sa My Book Machine INTERNET Playerom.

On se automatski poziva u trenutku kada u Internet pregledniku (brauzeru) unesete putanju (link) do knjige. Ovu putanju ste dobili tako što vam je neko šerovao.

Isto tako, ovaj Internet Player se poziva klikom na link ka bilu MBM knjigu koja se nalazi na Internetu.

Ovaj Player nema instalaciju, već se sam poziva u Internet brauzerima.

Ovaj 18-minutni film još jednom prikazuje mnogobrojne funkcije kod pisanja knjige a zatim i kompletan postupak prebacivanja na virtuelni disk i njeno šerovanje (u ovom slučaju knjiga se ne prebacuje na MBM Oblak, već na besplatan Google Drive).

U dnu filma imate i kratka objašnjenja. U svakom slučaju, mislimo da je samo gledanjem ovog filma dovoljno da preuzmete ovaj program, a zatim sami nastavite da istražujete.

Ovaj video pokazuje razlike u korišćenju MBM Playera na iPadu i iPhonu. 

 

Ovaj video objašnjava korišćenje MBM Playera na Android or iPad tabletima. Ovo je višejezični film, pa vas molimo da prvo izaberete prevod (titl) koji vam odgovara - klikom na dugme CC u donjem desnom uglu youtube filma prikazujete prevod, a izbor jezika dobijate klikom na ikonu sa točkićem (setovanje) odmah desno od CC ikone.

 

Kreirajte i objavite MBM knjigu za 10 minuta! POGLEDAJTE KAKO! Iako možda imaju slične naslove, svaki film o kreiranju knjiga pokazuje kreiranje neke druge knjige. I svaki vredi pogledati jer u svakom ima ubačena po neka nova funkcionalnost.